search
De kinderen in 'Stranger Things' zijn nu volwassen: hoe gaat Netflix dit fixen in de serie?
Series / Nieuws

De kinderen in 'Stranger Things' zijn nu volwassen: hoe gaat Netflix dit fixen in de serie?

De overduidelijke uiterlijke verschillen zullen op een creatieve manier worden aangepakt.

Het is al zeven jaar geleden sinds de première van Stranger Things op Netflix, maar voor de personages uit Hawkins, Indiana, is er lang niet zoveel tijd verstreken. Hoe gaan de producenten dit nu verklaren?


Wanneer seizoen vijf uiteindelijk verschijnt, zullen de tienersterren er merkbaar anders uitzien dan in seizoen één. Regisseur Shawn Levy heeft de verschillen in de castleden al eerder meegemaakt en deelt hoe de productie dit in seizoen vijf aan gaat pakken.

Lekker lang in de schmink


Levy vertelt: "We hebben al toegekeken hoe de cast van onze show in het openbaar is opgegroeid, en tussen 12 en 22 jaar verandert elke mens ingrijpend. Dat gezegd hebbende zijn onze haar- en make-up- en garderobeafdelingen behoorlijk uitgebreid."

Hij vervolgt: "Met kostuums, pruiken en make-up, en het geluk dat de serie zich in de jaren 80 afspeelt, zullen we de jongvolwassen acteurs weer terug weten te brengen naar hun iconische Hawkins-personages."

Niet de eerste tijdsprong


De serie loopt nu vertraging op door de Hollywoodstakingen. Maar het is niet de eerste keer dat Stranger Things dit gebeurde. Het tijdsverschil tussen seizoenen drie en vier duurde naar verluidt zes maanden binnen de serie, maar door de coronapandemie werden de seizoenen bijna drie jaar uit elkaar uitgebracht.Wanneer het vijfde seizoen precies verschijnt is nog niet bekend. Kijk alle afleveringen van Stranger Things op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen