search
'Succession'-ster haalt alle Amerikaanse headlines nadat hij met zijn truck snoeiend hard een restaurant in crasht
Series / Nieuws

'Succession'-ster haalt alle Amerikaanse headlines nadat hij met zijn truck snoeiend hard een restaurant in crasht

Alan Ruck is betrokken geraakt bij een ongeluk in Los Angeles.

Acteur Alan Ruck, bekend van Succession en Ferris Bueller's Day Off, is betrokken bij een incident waarbij zijn auto in een pizzeria in Los Angeles belandde.

De politie heeft inmiddels bevestigd dat er twee mensen gewond raakten bij het ongeval en dat er geen sprake is van rijden onder invloed. De Rivian-truck van Ruck reed een vestiging van het Amerikaanse Raffallo's Pizza in na een aanrijding met twee andere voertuigen.

Ooggetuige


Ooggetuige Tim Ratcliff, eigenaar van diverse nabijgelegen restaurants, beschreef het incident: "Het hele gebouw schudde, en ik dacht dat er een bom of iets dergelijks was ontploft". Ratcliff zei ook dat hij Ruck direct na het incident zag. "Ik vroeg hem: 'Gaat het met je?' En het eerste wat hij zei was: 'Is iedereen oké? Ik denk dat ik iemand heb geraakt. Is hij oké?'"

Een 32-jarige man, een van de slachtoffers, werd naar het ziekenhuis gebracht met niet-levensbedreigende verwondingen. Ruck heeft in het openbaar nog niet gereageerd op het verzoek om commentaar.

Succession


Alan Ruck verdiende een Emmy-nominatie voor zijn rol als oudste zoon Connor Roy in de succesvolle dramaserie Succession van HBO, die dit jaar na vier seizoenen ten einde kwam.

Kijk Succession hier op HBO Max.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen