search
Dit brute gevecht in 'Game of Thrones' kwam er nooit tot enige ergernis van de acteurs
Series / Nieuws

Dit brute gevecht in 'Game of Thrones' kwam er nooit tot enige ergernis van de acteurs

Als het aan Lena Headey en Maisie Williams lag, had de finale van Game of Thrones er heel anders uitgezien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zelfs de grootste Game of Thrones-fans moeten toegeven dat de seriefinale niet de sterkte aflevering was. Veel acteurs waren gefrustreerd over dit einde en ook Lena Headey (Cersei Lannister) en Maisie Williams (Arya Stark) hadden een beter idee in gedachte.

De oorlog tussen koningin Cersei en koningin Daenerys zou een heftige strijd moeten worden, maar eindigde als een genocidaal bloedbad. De twee actrices hadden dan ook een heel ander idee voor de finale.

Het einde voor 2 personages


Arya wilde altijd al koningin Cersei vermoorden en kreeg zelfs les van een huurmoordenaar om haar droom te vervullen, maar dit heeft ze nooit mogen doen. Cersei kwam namelijk aan haar einde onder het puin van de Red Keep, terwijl ze haar broer en geliefde omhelsde.

Hoewel dit een poëtische dood was, werd Arya hiermee beroofd van haar wraak. En dit zit zowel Headey als Williams niet helemaal lekker.

Een ander idee


Headey legde hun kant van het verhaal uit: "Maisie en ik fantaseerden over een confrontatie tussen Cersei en Arya. Dat was onze droom. Maar de showrunners maakten andere keuzes."



Game of Thrones is te streamen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen