search
Tom Hiddleston verraste iedereen op de set van 'Loki'
Series / Nieuws

Tom Hiddleston verraste iedereen op de set van 'Loki'

De Loki-acteur blijkt niet alleen een talent te zijn voor de camera, maar ook achter de schermen.

De soundtrack en de muziek in een serie zorgen vaak voor een emotionele connectie tussen de kijker en het verhaal. Vaak wordt dit element van het proces echter vergeten door fans, maar niet door Tom Hiddleston.

Muziek kan een beeld van de wereld schetsen, emoties van personages aanvullen, spanning opbouwen en nog veel meer. Zonder een goede soundtrack heeft een serie simpelweg niet dezelfde impact en dit wilde Hiddleston voorkomen.

De soundtrack van Loki seizoen 2


Componist Nathalie Holt kreeg de opdracht om seizoen 2 te componeren en haar grootste helper bleek Loki zelf. De twee artistieke talenten waren het meteen eens en Hiddleston gaf de componist alle middelen die hij had.

Holt vertelde dat ze heel fijn samen heeft gewerkt met Hiddleston: "Hij zei gewoon: "Ik heb al deze dingen ontdekt over wat Loki voelt en ik zou het graag met je willen delen om je te helpen met de muziek." Hij deed het niet opdringerig, hij zei: "Alleen als het nuttig is.""

Een fantastisch resultaat


Door deze samenwerking heeft de soundtrack alles wat het nodig heeft: het is diep, pakkend en weerspiegelt de emoties van Loki perfect.



Stream Loki op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen