search
Wat kan je verwachten in 'Wednesday' seizoen 2
Series / Featured

Wat kan je verwachten in 'Wednesday' seizoen 2

Seizoen twee van Wednesday, serie over de dochter van Henry en Morticia Addams, wordt najaar 2024 verwacht.

Wie kent ze niet, de excentrieke, naargeestige en mysterieuze Addams Family. Ze zijn allemaal gek en houden van griezelige, macabere situaties. Ze leven in een spookhuis naast een zompig moeras en het sinistere kerkhof. Ze spelen graag met de dood. Een familie vol bizarre personages.

In 2022 verscheen op Netflix de jongste productie Wednesday, een serie over hun dochter Wednesday Addams. Het eerste seizoen van deze populaire Netflix serie is door het grote publiek goed ontvangen. Ook wij hebben enorm genoten van de door Tim Burton geregisseerde afleveringen. Jenna Ortega zet Wednesday iconisch en met verve neer.

Spoiler Alert!


Wednesday wordt van school gestuurd. Ze past niet tussen het gewone volk. Ze wordt naar Nimmerweer gestuurd, een mysterieuze school voor outcasts. Al heel snel wordt ze daar volledig in beslag genomen door een geheimzinnig monsterachtig wezen. Ze moet en zal ontdekken wie of wat daarachter zit.

Een paar maanden geleden werd er door het productieteam gezegd dat ze op zoek gingen naar locaties en nieuwe schrijvers voor het tweede seizoen. Er zijn nu nog geen beelden beschikbaar van het tweede seizoen, in de verlengingsaankondiging worden beelden uit seizoen 1 gebruikt. En die zijn best gaaf omdat er ook een knipoogje wordt gegeven naar de legendarische dans van Wednesday in seizoen 1. Deze is op TikTok viraal gegaan.

Groen licht


Gelukkig voor de vele fans heeft Netflix al aan het begin van dit jaar groen licht gegeven voor een tweede seizoen. De grote vraag is alleen: wanneer? Er is nog geen datum bekend.



Nu de WGA-staking is beëindigd en SAG-AFTRA een nieuwe fase van gesprekken ingaat, kunnen fans hoopvol zijn dat daar snel meer over bekend wordt.

Nieuw seizoen


Nadat er eerst grote bezorgdheid was door fusieperikelen tussen Prime Video en MGM over welk streamingplatform seizoen 2 zou hosten, geeft een nieuwe rapportage van Indiewire de bevestiging dat de serie op Netflix zal blijven.



Of we dezelfde cast kunnen verwachten is nog onduidelijk, maar Ortega tekent in elk geval voor de rol van Wednesday en is tevens medeproducent. We verwachten dan ook wel dat Catherine Zeta-Jones als Morticia Addams, Luis Guzmán als Gomez Addams en Victor Dorobantu als Ding gewoon weer van de partij zullen zijn.

Terugkijken


Het eerste seizoen van Wednesday vind je op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen