Deze onvoorspelbare plottwist in 'Yellowstone' wist iedereen helemaal te overrompelen

Er zaten veel plottwists in Yellowstone, maar geen enkele was zo groot en onvoorspelbaar als deze.

Adrienne Koolen, 08-11-2023 00:37

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er wordt bij sommige series vaak gezegd: Verwacht het onverwachte en Yellowstone is hier het perfecte voorbeeld van. We moeten eerlijk bekennen dat de serie ook voorspelbare momenten heeft, maar toch is Yellowstone er vaak in geslaagd het publiek compleet te misleiden.
Yellowstone volgt de Dutton-familie. Ze bezitten een grote ranch in Montana, de Yellowstone Dutton Ranch. Zij proberen hun familiebezit te verdedigen tegen verschillende aanvallen van buitenaf en de onbetrouwbare developers.

De grootste twist

Het is zeker geen geheim dat maker Taylor Sheridan van een goede plottwist houdt. De twee prequel series, 1883 en 1923, zitten ook vol met onverwachte wendingen die je als kijkers aan het scherm geplakt houden.

De grootste twist in Yellowstone was in seizoen 4, toen Beth haar stiefbroer saboteerde. Seizoen 4 was geen rustige periode voor Jamie Dutton; hij werd gechanteerd om zijn biologische vader te vermoorden en in het nauw gedreven op het treinstation.

De twist zette de toon voor de rest van het seizoen

Jamie werd dan wel in een hoek gedreven door zijn zus Beth, maar hij ging niet zo makkelijk ten onder. Deze twist zette de toon voor de rest van het seizoen en alle andere wendingen die volgden.


Yellowstone is te streamen op Skyshowtime.
Lees meer over: Yellowstone, Dutton, Sarah Atwood, Dawn Oliveri, Wes Bentley, Kevin Costner

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader