search
Deze indrukwekkende serie van Steven Spielberg wordt hogelijk gewaardeerd en dreunt de Netflix top 10 binnen
Series / Nieuws

Deze indrukwekkende serie van Steven Spielberg wordt hogelijk gewaardeerd en dreunt de Netflix top 10 binnen

De fascinerende documentaireserie 'Life on Our Planet' scoort uitstekend op Netflix.

Sinds kort is de fascinerende documentaire Life on Our Planet te zien op Netflix. De documentaire die is geproduceerd door Steven Spielberg en ingesproken door Morgan Freeman gaat over de historie van het leven op aarde, de evolutie.

De documentaire gaat heel ver in de historie over het leven op aarde. De hoofdmoot is duidelijk dat alleen de sterksten overleven. Verder komt aan de orde dat de aarde al vijf keer een massa-uitsterving heeft meegemaakt.

Plot


In Life on Our Planet worden we langs een tijdslijn geleid die meer dan 4 miljard jaar evolutie beslaat, via meerdere massale uitstervingen, het dinosaurustijdperk en een dodelijke ijstijd, die allemaal leiden tot het heden.

In Life on Our Planet draait het veel om dinosaurussen. Er zijn her en der wel wat klachten over de echtheid van deze niet meer bestaande wezens. Kijkers geven aan dat ze de beelden soms wel erg nep vinden en van een documentaire van deze statuur wel iets meer hadden verwacht. De close-upbeelden van sommige dino's zijn daarentegen weer zeer levensecht.

Kijken


Kijk de prachtige serie hier op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen