'Young Sheldon'-fans zijn geen fan van Sheldon, maar kijken de serie voor een ander personage

Young Sheldon gaat over Sheldon, maar niemand kijkt de serie voor hem.

Adrienne Koolen, 05-11-2023 00:03

De eerste aflevering van Young Sheldon wist meteen alle The Big Bang Theory-fans voor zich te winnen, maar ook kijkers die helemaal niet zo enthousiast waren over de originele sitcom. Het oorspronkelijke plan voor de sequel was echter helemaal anders.
Jim Parsons was namelijk betrokken bij Young Sheldon om te helpen het verhaal te vertellen. Naarmate de serie vorderde, ontwikkelden de personages zich en kreeg iedereen een favoriet. (Bijna) niemand koos Sheldon.

De favoriete personages

Iedereen was meteen fan van Meemaw, maar uiteindelijk was het Sheldons tweelingzus, Missy, die uitgroeide tot iedereens favoriete personage. Sheldon wordt in Young Sheldon namelijk veel te vertroeteld en beschermd door zijn moeder Mary, terwijl de problemen van Missy herkenbaar zijn.

Missy’s grofheid en gebrek aan respect wordt verklaard door de verwaarlozing van haar ouders. Een probleem dat helaas maar al te vaak voorkomt in een gezin waar één kind veel aandacht nodig heeft.

Missy vs. Sheldon

George is geen attente vader en Mary is dus alleen maar bezig met Sheldon, waardoor Missy op haar manier om aandacht vraagt. Dit is zeker niet de beste manier, maar zo is ze er wel in geslaagd meer sympathie te krijgen van de fans.


Young Sheldon is te streamen op HBO Max.
Lees meer over: young sheldon, big bang theory, HBO Max, Annie Potts, Raegan Revord, Lance Barber, Montana Jordan, Iain Armitage, Emily Osment, Zoe Perry, Mckenna Grace

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader