search
Eindelijk goed nieuws voor het derde seizoen van 'Euphoria' op HBO

Eindelijk goed nieuws voor het derde seizoen van 'Euphoria' op HBO

Het derde seizoen van de serie 'Euphoria' zal over twee jaar te zien zijn bij HBO Max.

Daan Kusen
Er is zowel goed als slecht nieuws voor de fans van de populaire serie Euphoria.

Het goede nieuws: een derde seizoen zit er nu toch echt aan te komen! Het slechte nieuws is dat we daar nog wel even op moeten wachten.

Uitstel, geen afstel


Het duurde even, maar bij HBO zijn ze er nu toch uit: het derde seizoen van de hitserie Euphoria zal over twee jaar, in 2025, bij HBO Max te zien zijn.

De serie, die bekend staat om de duistere, controversiële weergave van het leven van een groep tieners, kreeg tegelijkertijd ook veel lof. Zo won Zendaya, die Rue speelt, twee Emmy Awards voor haar vertolking.

Waarom zo lang wachten?


Hoewel de show veel lof ontvangt, is er ook veel kritiek op de show, en voornamelijk op showrunner Sam Levinson, die er nu van wordt beschuldigd de look van Euphoria gestolen te hebben van filmmaker en fotografe Petra Collins."Ook ontving Levinson veel kritiek voor zijn regie van de serie The Idol, waar hij zich onprofessioneel en giftig gedragen zou hebben. Het vertrek van eerste regisseur Amy Seimetz leidde tot een complete omslag van de toon en inhoud van The Idol.

Carrièregroei


Gelukkig is er ook goed nieuws voor het lange wachten op Euphoria's derde seizoen: de groeiende carrières van de cast. Zo zal Sydney Sweeney binnenkort te zien zijn in Marvel's Madame Webb en Jacob Elordi zal als Elvis Presley schitteren in de biopic Priscilla.Het zal nog even duren voordat we dan eindelijk kunnen genieten van het derde seizoen van Euphoria. Tot dan zijn de eerste twee seizoenen te zien op HBO Max.


Aanbevolen artikelen