Uitslag poll: Spider-Man verdient serie

Jullie willen graag een serie voor Tom Holland.

Jim Pedd, 18-09-2015 12:16

Vorige week vroegen we jullie welke Marvel filmheld een eigen serie verdient. De uitslag was enigszins opmerkelijk, want jullie kozen niet voor iemand als Iron Man of Captain America, maar voor een filmheld die we pas volgend jaar gaan zien: Spider-Man. Natuurlijk werd hij in het verleden al gespeeld door Tobey Maguire en Andrew Garfield, maar zij speelden de rol voor Sony.
Tom Holland zal volgend jaar met Captain America: Civil War de eerste acteur zijn die de rol speelt voor Marvel Studios. Hij is een jonge acteur en zijn versie van Spider-Man zit nog op de middelbare school. Dit lijkt ook een van de redenen te zijn waarom jullie kiezen voor het personage: er zijn veel, heel veel mogelijkheden om iets met hem te doen.

Maar ook reeds gevestigde superhelden krijgen veel stemmen: Hawkeye na Spider-Man de meeste. De reden hiervoor ligt in het feit dat Marvel bijna niets vertelt over het personage. In Avengers: Age of Ultron werd pas voor het eerst iets over zijn privéleven onthuld. Maar ook Black Widow krijgt veel stemmen en ook de Hulk. Hieronder de top vijf.

Spider-Man (Tom Holland) 14%
Hawkeye (Jeremy Renner) 12%
Black Widow (Scarlett Johansson) 11%
Hulk (Mark Ruffalo) 11%
Iron Man (Robert Downey Jr.) 10%

Lees meer over: Uitslag poll, poll, marvel, spiderman, tom holland, tobey maguire, andrew garfield, avengers, hawkeye, jeremy renner, black widow, scarlett johansson, hulk, mark ruffalo, iron man, robert downey jr

Populair nieuws