search
Eerste korte teaser FX-serie 'American Crime Story'
Series / Trailer

Eerste korte teaser FX-serie 'American Crime Story'

Cuba Gooding Jr. speelt de rol van O.J. Simpson in de serie van Ryan Murphy.



FX heeft een zeer korte teaser van hun nieuwe serie American Crime Story vrijgegeven. De 15 seconden aan beeld (en tekst) kun je natuurlijk hierboven bekijken!

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Cuba Gooding Jr. als O.J. Simpson, John Travolta als advocaat Robert Shapiro, David Schwimmer als advocaat Robert Kardashian en Sarah Paulson als aanklager Marcia Clark.

De miniserie is gebaseerd op het boek The Run of His Life: The People V. O.J. Simpson), waarin een blik werd geworpen achter de schermen van de rechtszaak rondom O.J. Simpson. Het boek belicht met name het perspectief van de advocaten die bij de zaak betrokken waren. Zo zien we alles wat er mis is gegaan en de vreemde praktijken rondom de zaak, die tot op heden controversieel is.

De opnames van American Crime Story vonden eerder dit jaar plaats in Los Angeles. Ryan Murphy (American Horror Story, The Normal Heart) neemt de eerste aflevering voor zijn rekening als regisseur en produceert de serie samen met Nina Jacobson, Brad Simpson, Scott Alexander, Larry Karaszewski en Brad Falchuk.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen