search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series gaan door het dak
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series gaan door het dak

Over deze nieuwe Netflix-series zijn onze recensenten het meest te spreken.

Van prachtige natuurdocumentaires tot gruwelijke truecrime - Netflix heeft het allemaal voor je klaarstaan. De recensenten van SerieTotaal delen hun beste tips van de laatste tijd voor een steengoede, nieuwe Netflix-serie.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom | 4 afleveringen




★★★★☆

Synopsis: Vermoordde Jens Soering de ouders van zijn vriendin in 1985, of was zij de moordenaar? Deze docuserie gaat dieper in op vragen rond de zaak die nog steeds niet beantwoord zijn.

Recensie: "De makers weten zich enigszins aan het Netflix-stramien te kunnen onttrekken. Vanaf aflevering drie maakt het niet zoveel meer uit dat je dergelijke truecrimeseries al tientallen keren voorbij hebt zien komen. Deze zaak is retespannend en de opbouw en montage zodanig uitgevoerd dat je wil blijven kijken."

Lees de rest van de recensie.

Ferry: De Serie | 8 afleveringen





★★★★☆

Synopsis: Ferry Bouman is wanhopig op zoek naar geld en krijgt een gouden kans als een van de grootste dealers in Noord-Brabant wegvalt na een geruchtmakende arrestatie.

Recensie: "Als je de film hebt gezien, weet je eigenlijk precies wat je met 'Ferry: De Serie' te wachten staat: scènes vol actie, geweld en gevloek, humor op de juiste momenten en hier en daar wat liefdesperikelen van Ferry en Danielle. Eigenlijk dus de film, maar dan acht afleveringen lang."

Lees de rest van de recensie.

Life on Our Planet | 8 afleveringen




★★★★☆

Synopsis: De buitengewone reis van het leven om te veroveren, zich aan te passen en te overleven op aarde gedurende miljarden jaren komt tot leven in deze baanbrekende natuurdocumentaireserie.

Recensie: "Dat onze aarde vele levensvormen heeft zien komen en gaan is een feit. We denken hierbij dan al snel aan dinosaurussen, maar 'Life on Our Planet' gaat zeer zeker niet alleen over de groten die miljoenen jaren geleden de vlakten domineerden. De serie biedt een platform voor de allerkleinsten die de toekomst mede hebben geschapen en het onvermijdelijke gegeven dat we zelf de directe aanleiding zullen zijn voor uitroeiing nummer zes."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen