search
Deze 'John Wick'-personages verdienen eigen spin-off, volgens regisseur
Series / Nieuws

Deze 'John Wick'-personages verdienen eigen spin-off, volgens regisseur

De regisseur van de actiefilms ziet voor deze personages wel een eigen spin-off zitten.

Na het succes van de eerste spin-off van John Wick in de vorm van Prime-serie The Continental zijn er nu mogelijk nog meer spin-offs op komst. Regisseur Chad Stahelski leek in een recent interview te hinten naar een nog grotere uitbreiding van het John Wick-universum.

Chad Stahelski had de regie in handen voor alle films van John Wick tot nu toe en stelt zich op als het brein achter de franchise. Onlangs deelde hij met Screenrant welke personages volgens hem een eigen spin-off verdienden.

Geschikte personages


Tijdens het interview kwamen meerdere personages langs, geschikt voor een eigen serie of film. Stakelski zei: "Ik houd van de wereld van de daklozen, ik houd van de wereld van The Bowery King, als er manieren zijn om dat samen te voegen tot een eigen ding, weet ik nog niet wat dat is."

Ook zei hij: "Ik hou van de werelden die we nog niet verkend hebben, zoals China. Ik houd van Hong Kong. Ik houd van het idee van triades, en de hele geschiedenis van Kung Fu en zo, er is een wereld die verkend moet worden."

Te veel om op te noemen


De man ging verder: "Ik houd van Rina Sawayama's personage… ik zou graag de prequel zien van Halle Berry's personage in de derde. Ik houd van Jimmy, ik houd van Charlie, David Patrick Kelly's personage, de schoonmaker. En ik houd van John Leguizamo's Aurelio in de eerste film."



Een opvallende afwezige is Keanu Reeves' personage John Wick. Als het personage met de grootste naamsbekendheid zou een sequel over hem goed uitkomen, mocht hij niet dood zijn gegaan aan het einde van het vierde deel.

Release


Over een mogelijke release van de besproken spin-offs is nog niets gecommuniceerd. De eerstvolgende spinoff-film wordt Ballerina, die in juni 2024 zal verschijnen in de bioscopen.



The Continental zie je nu bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen