search
Deze Netflix Original is zo slecht dat je hem eigenlijk moet zien: 'The Open House'
Films / Video/clip/featurette

Deze Netflix Original is zo slecht dat je hem eigenlijk moet zien: 'The Open House'

Met een hoop stemmen op IMDb weet deze horrorfilm van Netflix een pijnlijke 3.3/10 te scoren bij de site. Je kan de film streamen bij Netflix om er zelf een oordeel over te geven.

The Open House komt uit het jaar 2018 en wordt door Netflix omschreven als onheilspellend en spannend. De kijkers zijn het daar alleen niet allemaal mee eens.

De film komt van regisseurs Matt Angel en Suzanne Coote. Gelukkig voor hen hebben ze ook betere films en series op hun naam staan.

Waarom vinden kijkers de film zo slecht?


"Er zit hier een kern van een fatsoenlijk, zij het niet origineel idee. De uitvoering is echter ondermaats, er is nauwelijks spanningsopbouw en er is nooit sprake van een fatsoenlijke uitbetaling.", volgens een van de critici bij Rotten Tomatoes. De film scoort onder hen een minimale 13%.

Een andere criticus vertelt, "'The Open House' van Netflix is ​​een fantasieloze, maar onschadelijke horrorfilm met een verbazingwekkend slecht einde."

Cast


De cast van deze horrorfilm bestaat uit Logan Wallace, Piercey Darton, Patricia Bethune, Sharif Atkins, Aaron Abrams, Karie Walder en Paul Rae.



Het verhaal


Na een tragedie verhuizen Naomi en haar tienerzoon Logan naar een vakantiehuis van een familielid.

Hier treffen zij dreigende en onverklaarbare krachten die tegen hen samenspannen. Kunnen zij aan deze nachtmerrie ontsnappen?





Op Netflix


Als je toch zelf wilt beoordelen of deze horror echt zo tegenvalt of dat de film misschien beter is dan men zegt, dan kan je de film streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen