search
Controverse over seizoen 8 en 9 van 'Suits': Was Mike een cruciaal onderdeel van de serie?
Series / Nieuws

Controverse over seizoen 8 en 9 van 'Suits': Was Mike een cruciaal onderdeel van de serie?

Had Suits moeten stoppen toen Mike de serie verliet of was de serie juist beter zonder hem?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is altijd een verdrietig moment wanneer een favoriet en geliefd personage een serie verlaat. Nog erger is het als dit het hoofdpersonage is. Heeft het dan eigenlijk nog wel zin om door te gaan met de serie?

Mike Ross stond de eerste zeven seizoenen centraal in Suits, maar acteur Patrick J. Adams kwam niet meer terug voor seizoen 8 en 9. Toch ging de serie door, zonder het hoofdpersonage.

De juiste keuze?


Fans waren dan ook meteen verdeeld over deze situatie. Sommigen vonden dat Suits niet meer hetzelfde was toen Rachel en later Mike de serie verlieten. Anderen vonden het verfrissend dat er eindelijk geen romantische invalshoek meer was voor de hoofdpersonages.

Anderen vonden dat de verhaallijnen nog steeds goed waren, maar toch misten ze de vriendschap tussen Mike en Harvey. Dat is niet raar, want de dynamiek tussen de twee mannen maakte de serie al vanaf het begin speciaal.

Wat vinden de acteurs?


Toen Adams de serie verliet, zei hij dat Mike’s verhaal afgerond was in seizoen 7 en er dus geen extra seizoenen nodig waren voor het personage.



Suits is te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen