search
Het leven na 'Suits': Ontdek de huidige projecten van Gina Torres, bekend als Jessica Pearson
Series / Nieuws

Het leven na 'Suits': Ontdek de huidige projecten van Gina Torres, bekend als Jessica Pearson

Wat hebben Jessica Pearson en haar actrice Gina Torres allemaal uitgespookt na het eindigen van Suits?

Bijna alle acteurs uit Suits waren na het einde van de serie voor een tijdje nergens meer te bekennen. Uiteraard is Meghan Markle een uitzondering, maar waar is de briljante Gina Torres eigenlijk die Jessica Pearson speelde?

Torres was al een bekende actrice voordat ze de rol van Jessica op zich nam, maar Suits heeft haar carrière nog een extra boost gegeven. Ze besloot echter de serie 3 seizoenen voor het einde te verlaten en haar personage verhuisde naar Chicago om haar carrière voort te zetten.

Niet het einde van het verhaal


In 2019 kreeg Jessica een spin-off, maar helaas trok de serie niet heel veel kijkers en werd al na 10 afleveringen geannuleerd. De actrice nam hierna even een pauze van series en besloot weer films te maken.

Ze heeft in de tienerfilm Selah and the Spades gespeeld en ook sprak ze twee jaar lang de stem in van Chatana in Elena of Avalor.

Waar is Torres nu?


Eerder dit jaar heeft Torres zich bij de cast van Netflix’ The Perfect Find gevoegd. Het is een hartverwarmend verhaal over een vrouw van middelbare leeftijd die besluit haar leven te veranderen.Ook heeft Torres tegenwoordig een terugkerende rol in 9-1-1: Lone Star, waarin de EMS Captain Tommy Vega speelt.

Te zien op Netflix


Suits is te streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen