search
Gemiste kans: deze 'Suits'-personages verdienen hun eigen spin-off
Series / Nieuws

Gemiste kans: deze 'Suits'-personages verdienen hun eigen spin-off

De mislukte spin-off van Suits was verloren moeite; deze persoages hadden het onderwerp moeten zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Suits liep van 2011 tot 2019, maar heeft haar populariteit vooral te danken aan Netflix. Eerder dit jaar is de serie namelijk aan Netflix’ bibliotheek toegevoegd en de serie groeide ongelofelijk snel in populariteit. Dit zou dan ook het ideale moment zijn om een spin-off te maken.

Kort nadat de serie afgelopen was, is er een poging gedaan om een spin-off te maken over Jessica Pearson (Gina Torres). Helaas werd deze serie na 1 seizoen geannuleerd en daarmee waren alle plannen voor een spin-off tot rust gekomen. Toch zijn er genoeg verhalen en personages om een succesvolle spin-off mee te maken.

Een eventuele spin-off


Aan het eind van de serie trouwden Harvey en Donna en ook Louis en Sheila. Een spin-off waarin hun toekomst wordt verteld zou voor een heel interessant verhaal kunnen zorgen.

Het verhaal zou hierdoor gaande gehouden kunnen worden in een nieuwe setting van Seattle. Bovendien kan de serie een nieuwe kant van Harvey en Donna laten zien en hoe hun levens en carrières veranderen nu ze samen zijn.

Een cameo van Meghan Markle?


Het is onwaarschijnlijk dat Rachel (Meghan Markle) een vaste rol zou krijgen, maar misschien kan ze terugkeren als cameo of voor een kleine gastrol. Dit kan natuurlijk alleen als de voormalige actrice ooit nog terug wil keren naar haar voormalige carrière.Suits is te streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen