search
Netflix onthult de eerste beelden uit 'Jurassic World: Chaos Theory'
Series / Nieuws

Netflix onthult de eerste beelden uit 'Jurassic World: Chaos Theory'

De verwoesting van de dino's houdt na al die jaren nog steeds niet op.

Het is dit jaar alweer 30 jaar geleden dat regisseur Steven Spielberg met de monsterhit Jurassic Park naar de bioscopen kwam. Inmiddels is het een enorme franchise geworden en nu onthult Netflix een eerste blik op de CG-versie Jurassic World: Chaos Theory.


De aankomende special wordt een vervolg op het eveneens geanimeerde Jurassic World: Camp Cretaceous. Tijdens de Netflix Geek Week kwam de streamingdienst met een teaser trailer en een aantal promo foto's.

Bekend concept


Net zoals in Jurassic World: Camp Cretaceous zal Chaos Theory draaien om hoofdpersonage Darius Bowman (Paul-Mikél Williams). In de voorganger bezocht hij Camp Cretaceous, waar hij al snel tot de ontdekking kwam dat alles verkeerd liep.

Zoals gewend van de vele Jurassic Park-verhalen braken ook hier de dinosauriërs uit en zorgden voor de nodige chaos en verwoesting. In Chaos Theory is het park inmiddels gesloten, de nieuwe orde uitgeroeid, en een nieuw tijdperk van verwoesting begint.

Producenten van formaat


De geanimeerde series zijn ontwikkeld door DreamWorks Animation Television en Spielberg's Amblin Entertainment. Scott Kreamer en Aaron Hammersley zijn showrunners naast Colin Trevorrow en Frank Marshall als uitvoerend producenten.



Het nieuwe Jurassic World: Chaos Theory komt in 2024 uit. Kijk tot die tijd alle afleveringen van Jurassic World: Camp Cretaceous op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen