search
'The Devil's Hour' seizoen 2: Prime Video dropt hints over het vervolg van de thrillerserie
Series / Featured

'The Devil's Hour' seizoen 2: Prime Video dropt hints over het vervolg van de thrillerserie

De mysterieuze serie waarin verschillende genres door elkaar heen lopen keert terug.

Het valt niet meer om The Devil's Hour in een zin te omschrijven. Het verhaal over maatschappelijk werkster Lucy (Jessica Raine) en haar angstaanjagende visioenen heeft de nodige kronkels.

Lucy komt er achter dat haar visioenen, telkens tussen drie en vier uur 's ochtends, te herleiden zijn tot alternatieve realiteiten. De charismatische en angstaanjagende Gideon (Peter Capaldi) is in staat om de realiteit te manipuleren.

Meer vragen dan antwoorden


Lucy komt achter Gideons bestaan wanneer zij samen met rechercheur Rhavi (Nikes Patel) op zoek is naar haar vermiste zoontje Isaac (Benjamin Chivers).

Hiermee worden echter meer vragen gecreëerd dan beantwoord. Gideon onthult dat hij Lucy's leven heeft gemanipuleerd. Haar visioenen zijn flitsen van haar andere, slechtere, leven. Gideons missie is om mensen te redden waarbij hij diegenen vermoordt die kwaad in de zin hebben.

Ware bedoelingen onthuld


Prime Video onthult dat het nieuwste seizoen langzaam maar zeker Gideons ware bedoelingen zal onthullen.



Dit gebeurt wanneer hij Lucy zover probeert te krijgen dat ze hem helpt om een kwaadaardige kracht voorgoed uit de weg te ruimen. Daarnaast zal seizoen 2 tegelijk een prequel als een vervolg vormen op het eerste seizoen. Je kunt The Devil's Hour streamen op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen