search
Ontdek deze ondergewaardeerde serie: een waardige vervanger van 'The Handmaid's Tale'
Series / Nieuws

Ontdek deze ondergewaardeerde serie: een waardige vervanger van 'The Handmaid's Tale'

Het is een schande dat deze serie zo onbekend is en nooit op de "top 10"-lijsten staat.

The Handmaid's Tale is al lange tijd heel erg populair en met goede reden. De serie is namelijk ongelofelijk goed. Toch is er een andere serie die beter en vernieuwender is.

Better Things staat vaak niet in de "top 10"-lijsten, maar iedereen moet deze serie een keer gezien hebben. De serie bestaat uit 5 seizoenen en is oorspronkelijk gemaakt door Pamela Adlon en Louis CK. Na het seksueel schandaal in 2017 maakte de cabaretier echter geen deel meer uit van de serie.

Het verhaal


Better Things gaat over Sam, een alleenstaande moeder van middelbare leeftijd die samen met haar drie dochters woont: Max, Frankie en Duke. De serie focust zich op het dagelijks leven van het gezin, waardoor Better Things heel echt aanvoelt.

Bovendien zijn de personages heel erg herkenbaar, waardoor kijkers zich goed kunnen identificeren met de vrouwen. Er zijn dan ook totaal geen stereotypen; Better Things gaat over mensen die volgens hun eigen regels leven.

Een beetje humor tussendoor


Hoewel de serie serieuze onderwerpen behandelt, is niet elke aflevering even serieus. Better Things heeft een uniek gevoel voor humor, waardoor er een fijne kijksfeer gecreëerd wordt.Als je de deprimerende seizoenen van The Handmaid's Tale beu bent, is Better Things dus een heel goed alternatief. Bekijk de serie op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen