search
Netflix onthult teaser van 'Arcane' seizoen 2 die de harten van fans breekt
Series / Nieuws

Netflix onthult teaser van 'Arcane' seizoen 2 die de harten van fans breekt

De nieuwe teaser van 'Arcane' geeft ons eindelijk meer informatie over het tweede seizoen.

Arcane, gebaseerd op de videogame League of Legends, is een echte hit geworden voor Netflix. De serie trekt zelfs een publiek dat de game nog nooit gespeeld heeft. Twee jaar lang kregen we echter helemaal geen updates over de serie. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.

Netflix heeft bevestigd dat het tweede seizoen van Arcane in november 2024 zal verschijnen, al staat er nog geen exacte premièredatum gepland. Fans moeten dus nog precies een jaar wachten op de nieuwe afleveringen.

Silhouetten


De streamingdienst maakte dit bekend met een korte teaser, waarin Jinx langzaam over de brug loopt (die waarschijnlijk Zaun en Piltover verbindt), terwijl de omgeving baadt in rood licht. En de teaser breekt meteen de harten van fans. Waarom? Kijk maar eens goed naar de schaduw van Jinx.

Hoewel de twee silhouetten erg op elkaar lijken, kunnen we bij nadere inspectie zien dat de schaduw niet Jinx is, maar haar zus Vi. Terwijl Jinx haar favoriete wapen draagt, heeft haar schaduw een ander wapen dat veel lijkt op Hextech-handschoenen die Vi aan het einde van seizoen 1 begon te gebruiken.

Verklaring


Reddit gebruikers hebben al mogelijke verklaringen bedacht: "Het kan twee dingen betekenen: Jinx staat voor altijd in Vi's schaduw, wat de motivatie van Jinx symboliseert om oorlog te voeren, of Vi's schaduw is wat haar zal achtervolgen, omdat Vi gedwongen zal worden om haar zust te achtervolgen", legt gebruiker Diligent -Pepper-7787 uit.



De connectie tussen Jinx en Vi zal komend seizoen zeker een van de belangrijkste onderwerpen worden, aangezien de twee aan het einde van seizoen 1 niet bepaald vrede met elkaar sloten. Jinx besloot Vi niet te vermoorden, maar de zussen zijn duidelijk nog steeds vijanden.

Wachten


We moeten nu dus nog wel een heel jaar wachten om te zien wat Arcane seizoen 2 voor ons in petto heeft. Ondertussen kun je het eerste seizoen bekijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen