search
Clash van epische omvang in eerste beelden uit 'Masters of the Universe: Revolution'
Series / Trailer

Clash van epische omvang in eerste beelden uit 'Masters of the Universe: Revolution'

De avonturen van He-Man worden voortgezet in de strijd om Kasteel Grayskull.

Na het succesvolle Masters of the Universe: Revelation gaat binnenkort het nieuwe seizoen van de animatieserie van start. Ongetwijfeld zal jong en oud weer smullen van het epische spektakel.

Adam komt voor een lastige keuze te staan. Skeletor is terug en heeft zichzelf letterlijk en figuurlijk opgeladen met technologische krachten. De vraag is hoe hij prins Adam kan zijn terwijl He-Man broodnodig is, want Skeletor is niet de enige tegenstander.

Geduchte vijand


Er is een tweede, minstens zo geduchte vijand die snode plannen heeft. Niet voor niks is Teela op zoek gegaan naar het geheim van de Snake Magic. De Snake Magic is hard nodig gezien de naderende dreiging.

Niemand minder dan Hordak en zijn woeste bende staan op het punt Eternia aan te vallen en de macht over te nemen. He-Man kan met andere woorden alle hulp gebruiken.

Er voor gaan


Op Youtube zijn de reacties enthousiast te noemen, en met name het feit dat Keith David de stem van Hordak voor zijn rekening neemt kan op de nodige bijval rekenen. @Ultrabunga22 verwoordt het kernachtig: "Yo, dit wordt geweldig. We gaan ervoor!"



Masters of the Universe: Revolution wordt in de loop van januari 2024 verwacht op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen