search
Disney+ zet deze week 7 nieuwe afleveringen online, met o.a. het spannende 'Goosebumps'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 7 nieuwe afleveringen online, met o.a. het spannende 'Goosebumps'

Deze week zie je Disney+ een fijne mix van internationale tophits en indrukwekkende docu's.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.



The Santa Clauses (seizoen 2 - aflevering 3)



Verschijnt op: Woensdag 15 november
Genre: Komedie / Drama / Familie
Kijk op: Disney+

Synopsis: Scott Calvin is bijna 30 jaar lang kerstman geweest, ofwel Santa Claus. Maar nu begint de magie zo langzamerhand te vervagen. Scott krijgt het steeds moeilijker met zijn veeleisende taak, maar dan ontdekt hij iets wat hem aan het denken zet over zijn rollen als Santa en als vader.





American Horror Story (seizoen 12 - aflevering 3)



Verschijnt op: Woensdag 15 november
Genre: Drama / Horror / Sciencefiction
Kijk op: Disney+

Synopsis: Het bekende American Horror Story is een anthologieserie die draait om verschillende personages en locaties, en verschillende aspecten uit het horrorgenre tentoon stelt.






Goosebumps (seizoen 1 - aflevering 10)



Verschijnt op: Vrijdag 17 november
Genre: Avontuur / Komedie / Fantasy
Kijk op: Disney+

Synopsis: Wanneer een klein stadje wordt achtervolgd door het verleden, moet een groep tieners het naderende onheil zien tegen te houden.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

15 november: Brawn: The Impossible Formula 1 Story (seizoen 1) - Documentaire / Sport - Keanu Reeves vertelt een van de beste verhalen uit de geschiedenis van de Formule 1. Ross Brawn en race-iconen Jenson Button en Rubens Barrichello delen hun inzichten en doen onthullingen in deze meeslepende vierdelige serie.

15 november: Deutsches Haus (seizoen 1) - Drama / Geschiedenis - Eva Bruhns staat op het punt zich te verloven, als ze wordt gevraagd om te tolken tijdens een zitting tegen SS-officieren. Haar ouders en aanstaande keuren het af, maar ze volgt haar instinct en accepteert de opdracht. Ze komt er al snel achter dat ze een persoonlijke connectie heeft met deze zaak, meer dan ze ooit voor mogelijk had gehouden.

15 november: Tout va bien (seizoen 1) - Komedie / Drama - Een gewone familie wordt geconfronteerd met de ernstige ziekte van een van de kinderen, wat grote impact heeft op hun levens. Tegenslagen maken mensen menselijker, maar niet per se beter.

16 november : The Kardashians (seizoen 4 - aflevering 8) - Reality-TV - In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera's weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen