search
Mysterieuze nieuwe clip over 'Percy Jackson and the Olympians' online gedropt

Mysterieuze nieuwe clip over 'Percy Jackson and the Olympians' online gedropt

In de aanloop naar seizoen 1 is nu een geheimzinnige hint op social media te bekijken.

Valeria Milić
De langverwachte serie over Percy (Walker Scobell) gaat bijna in première: op het officiële Insta-account van de serie is nu een clip geplaatst van een kompas. De wijzers draaien als een gek in de rondte en aan speculaties geen gebrek.

De cijfers die worden aangewezen zijn volgens velen een code. Het kan bijvoorbeeld verwijzen naar de coõrdinaten van bepaalde locaties, maar dit is niet de enige oplossing.

Verborgen wereld


Percy is de zoon van de zeegod Poseidon (Toby Stephens) die het geheim van zijn afkomst ontdekt. Samen met zijn vrienden, de kinderen van andere Griekse goden, ontdekt hij een wereld die voor velen verborgen is.

Volgens sommigen geven de wijzers de locatie aan van de Sea of Monsters. Dit zou een hint zijn dat er sowieso een tweede seizoen komt.

Wijzers stoppen


Uiteindelijk stoppen de wijzers bij de cijfers 16 en 11, wat een verwijzing zou kunnen zijn naar 16 november. Voor Percy Jackson and the Olympians is er tot zover maar een trailer te zien geweest. De clip zou dus heel goed een hint kunnen zijn waarbij op 16 november een tweede trailer vertoond wordt.

Bekijk op instagram


De eerste twee afleveringen van Percy Jackson and the Olympians zijn vanaf 20 december te zien op Disney+.


Aanbevolen artikelen