search
Seizoensfinale 'Loki' is volgens Tom Hiddleston conclusie van een 14-jarige reis
Series / Nieuws

Seizoensfinale 'Loki' is volgens Tom Hiddleston conclusie van een 14-jarige reis

Al meer dan een decennium speelt de Britse acteur de rol van plaaggeest Loki met verve.

De seizoensfinale van Marvel's Loki op Disney+ is nog maar net uit, en nu de stakingen in Hollywood voorbij zijn mag hoofdrolspeler Tom Hiddleston eindelijk in interviews vertellen wat hij ervan vondt.


De laatste aflevering van het seizoen markeerde een belangrijk keerpunt in het Marvel Cinematic Universe, zowel voor het populaire personage van Hiddleston als voor het lopende verhaal van de Multiverse Saga. Volgens Hiddleston is de cirkel weer rond.

De reis van zijn leven


Tijdens een interview in The Tonight Show starring Jimmy Fallon sprak Hiddleston over hoe de seizoensfinale de laatste veertien jaar van zijn leven concludeert waarin hij Thor's broer Loki speelde in het MCU. Hij vertelde:

"Ik zal zeggen dat alles samenkomt. Het is een soort conclusie voor seizoen twee, het is ook de conclusie voor seizoenen één en twee, en het is ook de conclusie voor zes films en twaalf afleveringen en veertien jaar van mijn leven. Het is echt een reis geweest."

Einde van Loki?


Gedurende het interview lijken de opmerkingen van Hiddleston te suggereren dat dit het einde is van het verhaal van Loki, echter garandeert hij wel dat hij waarschijnlijk terug zal keren. Fans speculeren inmiddels ook al op nog één allerlaatste reünie met zijn broer Thor (Chris Hemsworth).



Kijk hierboven het volledige interview tussen Hiddleston en Fallon. Het tweede seizoen nog niet gezien? Kijk alle afleveringen van Loki op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen