search
Wordt de gewelddadige serie 'The Brothers Sun' de eerste Netflix-hit van 2024?
Series / Trailer

Wordt de gewelddadige serie 'The Brothers Sun' de eerste Netflix-hit van 2024?

Een nieuwe actieserie met een flinke dosis zwarte humor: familie kan zo maar dodelijk zijn.

Brad Falchuk (American Horror Story) en Bryon Wu (The Getaway) komen met een nieuwe serie. De Taiwanees-Amerikaanse Eileen Sun (Michelle Yeoh) en haar zoon Bruce (Sam Song Li) krijgen bezoek van de oudste zoon Charles (Justin Chien). Deze woont met de vader in Taiwan.

Charles heeft slecht nieuws. De vader, een meedogenloze maffiabaas in de stad Taipei, is zojuist vermoord. Charles, een huurmoordenaar in het misdaadsyndicaat, is naar de VS gekomen om zijn moeder en jongere broertje te beschermen.

Het vak leren


Voor de zachtaardige Bruce komt dit bericht nogal rauw op zijn dak vallen. Hij is een doodgewone tiener die stiekem droomt van een carrière als komiek.

Charles is een geharde en meedogenloze crimineel die door zijn vader van jongs af aan getraind is binnen de onderwereld van Taipei. Het zal nog een hele klus worden om zijn ietwat naïeve broer het vak te leren.

Overigen


De serie is op locatie gefilmd in Taipei en Los Angeles. Seizoen 1 bestaat uit acht afleveringen en overige rollen worden gespeeld door Highdee Kuan, Joon Lee, Jon Xue Zhang en Jenny Yang. De regie is in handen van Kevin Tancharoen en Viet Nguyen.



The Brothers Sun is vanaf 4 januari te streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen