search
'The Boys' seizoen 4: Teaser onthult mogelijke confrontatie Homelander tegen Billy Butcher
Series / Nieuws

'The Boys' seizoen 4: Teaser onthult mogelijke confrontatie Homelander tegen Billy Butcher

Waar de spin-off stopt neemt de originele serie het direct weer over.

Het is misschien wel de allergrootste hit voor Amazon's Prime Video. Na drie succesvolle seizoenen van The Boys maakt de streamingdienst zich op voor een vierde seizoen, en komt met twee nieuwe posters.


In de posters zijn de personages Homelander (Antony Starr) en Billy Butcher (Karl Urban) te zien. Terwijl Butcher in de schaduw staat en naar confetti kijkt die op de grond is gevallen, lijkt een triomfantelijke Homelander welkom te worden geheten op het podium.

Theorie na theorie


De posters zullen zeker de lopende theorieën over President Homelander aanwakkeren, aangezien de poster de schurk letterlijk als een potentiële politicus beschouwt. Maar nog niets is door Prime Video bevestigd.

Het vierde seizoen van The Boys zal volgens showrunner Eric Kripke direct vervolg geven aan de gebeurtenissen in de spin-off Gen V. Kripke wil het publiek ook verzekeren dat de tijdlijnen eenvoudig worden gehouden om de kijker niet te veel te verwarren.

Geen bord spaghetti


Kripke vertelt over seizoen vier: "Dus het is allemaal heel modulair. Het is alsof er seizoen 3 van The Boys is, en daarna vindt Gen V plaats, en daarna seizoen 4 van The Boys. En daarna vindt Gen V seizoen 2 plaats. Het is meer als auto's op een trein dan als een bord spaghetti."Komend jaar zal het vierde seizoen in première gaan. Kijk tot die tijd alle afleveringen van The Boys op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen