search
Geheimzinnige Gellers: Monica en Jack uit 'Friends' werden door totaal andere mensen gespeeld
Series / Nieuws

Geheimzinnige Gellers: Monica en Jack uit 'Friends' werden door totaal andere mensen gespeeld

Iedereen kan zien dat dit niet de acteurs zijn. Wat doen deze mensen hier?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog jaren nadat Friends is geëindigd, domineert de sitcom nog steeds alle streamingplatforms. Dit betekent ook dat elk detail onder de loep genomen kan worden en fans hebben nu een bizarre ontdekking gedaan over Monica en haar vader Jack.

Miljoenen fans over de hele wereld zijn de meest iconische sitcom aller tijden opnieuw aan het kijken. Hoe vaker fans de serie zien, hoe meer details ze ontdekken. En dan hebben we het niet over de aardappel op de taartschaal in Central Perk!

De familie Geller


De familie Geller heeft namelijk af en toe de neiging om er heel anders uit te zien. Voornamelijk Monica en Jack zijn niet altijd even goed te herkennen. Tiktokker @fictional.worlds deelde onlangs een video waarin te zien is hoe Monica’s zijprofiel er ineens heel anders uitziet.

De andere actrice heeft weinig gemeen met Courtney Cox, behalve donker haar en een lichte huid. Dezelfde situatie deed zich voor toen Jack Geller ineens gespeeld werd door iemand die een stuk kleiner is dan Elliott Gould en nota bene een bril draagt.

Hoe komt dit?


De beeldverhoudingen waren in de tijd toen Friends uitgebracht werd heel anders. De kans is dus heel groot dat er willekeurige andere acteurs zijn ingezet, omdat niemand ze zou zien. Tot nu dan!

@fictional.worlds im so confused #fyp #friends ♬ original sound - Samantha Crouch


Hieronder is de video te zien van Jack Geller.

@bronniiieee Who is THAT? #friendstok #tvbloopers #tvblooperfound #whoknew #trending #viral #fyp #foryou #xyzcba ♬ There goes the crackhead - MattActorGordon


Te streamen op HBO Max


Friends is te streamen op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen