search
Goed nieuws voor fans van Ross: deze scène uit 'Friends' bewijst dat hij geen eikel is
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van Ross: deze scène uit 'Friends' bewijst dat hij geen eikel is

Ross verdient het niet om de slechtste vriend van Friends genoemd te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De sitcom Friends heeft ons geïntroduceerd aan onze favoriete vrienden. Helaas is niet iedereen van de iconische vriendengroep even populair. Ross heeft vanaf het begin zijn positie in de groep moeten verdedigen bij fans, maar deze scène bewijst dat hij een goed persoon is.

Chandler, Monica, Rachel, Phoebe, Joey en Ross hebben allemaal hun eigen gebreken en dat is ook precies wat de serie zo goed maakt: niemand is perfect. Toch slaagden de vrienden erin om ieders hart te veroveren. Met uitzondering van Ross.

Ross is niet geliefd


Ross is niet zo geliefd als de andere personages en dat komt vooral door de verhaallijn ‘we waren op pauze’. Hij verraadde Rachel, maar betekent dit dat hij een slecht persoon is?

Je hoeft helemaal niet ver te zoeken om het tegendeel te bewijzen. In seizoen 3 aflevering 7 ging hij uit eten met Rachel en haar vader. Op het einde van het etentje geeft Mr. Green slechts 4% fooi.

Te weinig of te veel fooi?


Ross raakte hierdoor helemaal in paniek, omdat hij vond dat dit te weinig was. Uiteindelijk liet hij een briefje van 20 dollar achter, maar Mr. Green beschuldigde hem meteen ervan dat hij wilde pronken. Ook stelde hij meteen voor dat Ross de hele rekening moest betalen.Het is echter duidelijk dat Ross dit niet deed om op te scheppen, maar zich oprecht zorgen maakte over het gedrag van Mr. Green. Hij was boos over de kleine fooi en besefte ook hoe beledigend dit was voor Rachel, die zelf serveerster was.

Friends is te streamen op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen