search
Begaat Marvel Studios een grote blunder in 'Loki' seizoen 2?
Series / Nieuws

Begaat Marvel Studios een grote blunder in 'Loki' seizoen 2?

Misschien moet Marvel even terug de schrijfkamer in, want dit plan kan een groot fiasco worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn heel wat schurken geïntroduceerd in het Marvel Cinematic Universe, maar geen enkele slechterik heeft de impact die Thanos had. Zijn introductie in 2012 heeft een onuitwisbare stempel op de MCU gedrukt.

Nu Kang (Jonathan Majors) zijn weg baant in de MCU wordt er aan fans verteld om zich schrap te zetten voor een slechterik van ongeëvenaarde omvang. Loki heeft echter onthuld dat Kang nooit de hoogten van Thanos kan evenaren.

Een andere kant van Kang


Tom Hiddleston schittert als Loki in seizoen 2 en de serie wordt geprezen door de titulaire bedrieger en de slimme integratie van tijdreisverhalen. Aan de andere kant is ook Kangs teleurstellende en niet-intimiderende karakter blootgelegd.

De drie varianten van Kang zijn ieder op hun eigen manier aan hun einde gekomen en deze nederlagen laten zien dat Kang op elk moment te verslaan is. De MCU ligt hierdoor onder vuur, aangezien ze weinig focus hebben voor de schurken.

Kang als middelpunt


Het plan is dat Kang centraal komt te staan in fase 6, maar er is een grote scepsis over de vraag of Kang ooit zo beangstigend kan zijn als Thanos.



Stream Loki op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen