search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Prime Video-series komen het beste uit de test
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Prime Video-series komen het beste uit de test

Volgens de recensenten van SerieTotaal zijn dit de beste series van het moment op Prime.

Van puberende superhelden tot rauwe reality - Prime Video heeft van alles en nog wat in de catalogus staan. De recensenten van SerieTotaal helpen je vooruit met het filteren van alle nieuwe series en pikken de beste eruit van de afgelopen weken.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Prime Video van de afgelopen tijd.

Gen V | 8 afleveringen




★★★★☆

Synopsis: Op Amerika's enige universiteit voor superhelden strijden getalenteerde studenten om een kans om lid te worden van The Seven, het elite superheldenteam van Vought International. Wanneer de duistere geheimen van de school aan het licht komen, moeten ze beslissen wat voor helden ze willen worden.

Recensie: "Zoals we van de franchise gewend zijn trekt ook 'Gen V' alles heerlijk uit zijn verband. De meest absurde situaties monden uit in scènes waar je rooie oortjes van krijgt, afgemaakt met een onnatuurlijke hoeveelheid scheldwoorden in letterlijk iedere zin."

Lees de rest van de recensie.

The Greatest Show Never Made | 3 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: In 2002 meldden zes jonge mensen die op zoek waren naar roem en fortuin zich aan voor een topgeheime reality tv-show. Twintig jaar nadat hun dromen in duigen vielen, zijn ze nog steeds op zoek naar antwoorden over een show die nooit bestaan heeft.

Recensie: "Regisseur Ashley Francis-Roy zocht de deelnemers drieëntwintig jaar later op. In een wat gekunstelde setting kijken ze terug op het avontuur dat hun leven voorgoed zou veranderen. Het is een kwart eeuw later natuurlijk makkelijk praten, maar het meest intrigerende is toch wel dat zij destijds geen flauw benul hadden waar ze aan begonnen waren."

Lees de rest van de recensie.

Upload seizoen 3 | 8 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: In 2033 kunnen mensen zichzelf uploaden naar een virtueel hiernamaals van hun keuze. Wanneer computerprogrammeur Nathan Brown vroegtijdig sterft, wordt hij geüpload naar het peperdure Lakeview, maar hij komt terecht onder de duim van zijn bezitterige, nog levende vriendin Ingrid.

Recensie: "... 'Upload' [doet] wat denken aan de Netflix-serie 'The Good Place', waarin AI Janet steeds menselijker wordt. Beide werken als gedachte-experiment over onze eigen menselijke kwalen en hanteren daarbij vergelijkbare humor. Absoluut een aanrader voor eenieder die geniet van dit futuristische komediegenre."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen