search
David Harbour trapt in huid van Frankenstein nieuwe DC Universe af
Series / Nieuws

David Harbour trapt in huid van Frankenstein nieuwe DC Universe af

In de serie 'Creature Commandos' komt Harbour tot leven als het iconische monster.

Door het einde van de schrijversstakingen mogen acteurs eindelijk weer de stilte verbreken rondom aankomende projecten. Ook Stranger Things-ster David Harbour tilt nu een tipje van de sluier op over zijn entree in het DC-universum in de rol van Eric Frankenstein.

Harbour zal te horen zijn in de animatieserie Creature Commandos als het iconische lappenmonster. De serie zal de eerste installatie zijn van het kersverse DC Universe.

Mix liveaction en animatie


In de nieuwe aanpak van het DC Universe zullen acteurs, waaronder David Harbour, naadloos overgaan van animatie naar live-action. Harbour deelde enthousiast te zijn over deze innovatieve uitdaging.

Harbour zei erover: "Ik heb er enorm veel zin in. Ik vind het geweldig om geweldige verhalen te vertellen waar mensen van houden. Ik ben gewoon blij om weer aan de slag te gaan.”

Verwachtingen


Naast Harbour kan Creature Commandos rekenen op een aanzienlijke cast met onder andere Frank Grillo, Sean Gunn en Maria Bakalova.


Het eerste onderdeel van de serie heet Gods and Monsters en zal bestaan uit samenhangende verhalen op verschillende platforms, met de nadruk op thema's als liefde en mededogen.

Release


Creature Commandos zal in 2024 verschijnen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen