search
Nieuwe 'The Umbrella Academy' poster seizoen 4 verklapt meerdere verhaallijnen
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Umbrella Academy' poster seizoen 4 verklapt meerdere verhaallijnen

Is heel seizoen 4 nu al verklapt of heeft Netflix een dubbele agenda?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft eindelijk de verschijningsdatum van The Umbrella Academy bekendgemaakt. Hoewel de serie pas in 2024 in première gaat, hebben fans nu al genoeg om over te speculeren.

Netflix heeft geen uitgebreide trailer met allemaal geheime details gemaakt, maar een creatieve poster. Deze poster (die onderaan dit bericht te zien is) geeft de laatste tijdlijn weer in de vorm van metrolijnen die aan elke Hargreeves zijn toegegeven.

De creatieve poster


Alle belangrijke gebeurtenissen van de personages zijn gemarkeerd als stations. Fans hebben deze poster eens goed onder de loep genomen en hebben iets aparts opgemerkt: sommige gebeurtenissen hebben al plaatsgevonden in eerdere seizoenen.

Er zijn vier mysterieuze stations met een onbekend jaar erbij: 'Ben vrijgelaten', 'Viktor meegenomen', 'Luther keert terug naar huis' en 'Diego weer in actie'. Deze stations kunnen net zo goed spoilers zijn, want ze geven heel veel informatie weg.

Wat betekent dit?


Het kan zijn dat deze gebeurtenissen inderdaad grote spoilers zijn. Een andere verklaring is dat de poster fans expres in de war probeert te brengen en dat de genoemde gebeurtenissen in het multiversum plaats zullen vinden.



The Umbrella Academy is te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen