search
Disney+ onthult vette poster voor 'Loki': Dit is voorlopig zijn onverwachte rol in het MCU
Series / Posters

Disney+ onthult vette poster voor 'Loki': Dit is voorlopig zijn onverwachte rol in het MCU

Tom Hiddleston is al jaren in het MCU te zien en keert waarschijnlijk later weer terug, als een compleet andere Loki.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het personage Loki is in het Marvel Cinematic Universe uitgegroeid tot misschien wel het meest interessante personage van allemaal. Eerst was het vooral een jaloerse pestkop, later een onbetrouwbare side-kick en in de serie Loki is hij uitgegroeid tot een dragend, bijna aaibaar figuur in de Multiverse Saga. Let op: SPOILERS!

Recent werd het tweede seizoen van Loki afgerond en daarin kreeg Loki een compleet nieuwe rol toebedeeld. En die kwam voor de minder geïnformeerde kijker duidelijk onverwacht.

Nieuwe rol


Loki is na de zesde aflevering van zijn serie 'God Loki', een rol die hij maar al te graag wilde hebben, op een troon. Hij zit echter niet op een Aardse of Asgaardse troon, maar hij zit op de tijdslijntroon in de 'End of Time'.

Helemaal aan het slot zien we dat Tom Hiddlestons personage de tijdslijnen onder controle krijgt en deze als een boom met takken om zijn troon weet te binden. God Loki zit in het midden op zijn troon als de "nieuwe" He Who Remains (alias Kang) en zal overduidelijk invloed hebben op het Multiverse dat gaat komen, hoogstwaarschijnlijk gewoon met de naar machtsbeluste Kangs.

Centrale rol


Hoe Loki een rol gaat spelen in het MCU is uiteraard nog niet duidelijk, maar dat hij terugkeert in Avengers: The Kang Dynasty (2026) en daarna in Avengers: Secret Wars (2027) lijkt wel zeker.

Bekijk op instagram

Bovenstaande poster zette Disney+ online en daarop zien we Loki als God Loki, in een nieuw kostuum en de tijdslijnen in handbereik. Bekijk de serie op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen