search
Horror-thriller laat Netflix-kijkers op het puntje van hun stoel zitten
Films / Nieuws

Horror-thriller laat Netflix-kijkers op het puntje van hun stoel zitten

Vanaf woensdag 15 november kan je op Netflix de horror-thriller 'The Invisible Man' streamen. Als je de film nog niet gezien hebt, is het zeker aan te raden dit te doen.

Een hoop mensen hebben de film al gevonden op Netflix want hij weet momenteel de tweede plek te pakken in de Top 10 van de streamer.

De film, gebaseerd op het boek van H.G. Wells, doet het op IMDb erg goed. Daar weet de film een goed cijfer te pakken, namelijk een 7.1/10.

Langzaamaan de weg kwijt


Als de ex van Cecilia Kass, een gestoorde wetenschapper, zelfmoord pleegt, erft zij een groot deel van zijn vermogen. Wanneer toevalligheden met dodelijke afloop in haar omgeving voorkomen, denkt ze dat haar ex zijn dood in scène heeft gezet.

De politie gelooft niets van haar verhaal en langzaam begint ze door te draaien en probeert ze te bewijzen dat ze achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

Regie en cast


Regisseur van de film is Leigh Whannell. Hij regisseerde onder meer ook de film Upgrade en schreef ook mee aan de scenario's van meerdere Saw-films en Insidious-films.



In The Invisible Man zien we onder anderen Elizabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer, Aldis Hodge, Storm Reid en Michael Dornan.

Goede cijfers


Op Rotten Tomatoes weet de film een gemiddelde te scoren van 90%. Recensent Thierry Verhoeven van FilmTotaal gaf de film vier van de vijf sterren en startte zijn recensie met de woorden, "Deze onzichtbare man mag zeker gezien worden."



Verder vertelt hij, "Eén goede actrice, sterk camerawerk en een focus op geluid blijken voor veel scènes al voldoende om de kijker naar het puntje van zijn stoel te brengen. Whannell werkt dan ook vooral vanuit het aloude horrorgegeven van associatie."

Zeker kijken


Stream deze spectaculaire horror-thriller zeker een keer bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen