search
Zinderende en aangrijpende misdaadserie doet Netflix op zijn grondvesten trillen en beukt de top 10 in
Series / Nieuws

Zinderende en aangrijpende misdaadserie doet Netflix op zijn grondvesten trillen en beukt de top 10 in

De nieuwe misdaadserie 'Criminal Code' scoort direct uitstekend op Netflix.

De nieuwe serie DNA Do Crime of op zijn Engels Criminal Code doet het uitstekend op Netflix. In haar eerste dagen op de streamingsdienst is de serie gelijk tussen de 10 meest bekeken series van het moment beland.

In de serie spelen Maeve Jinkings en Rômula Braga de rollen van twee politieagenten die de strijd aangaan met de georganiseerde misdaad in het grensgebied tussen Brazilië en Paraguay.

Plot


De schrijvers Bernardo Barcellos, Heitor Dhalia en Leonardo Levis werpen in deze serie een blik op de rauwe werkelijkheid van de zware criminaliteit in het grensgebied. Grote bendes hebben zich daar gevestigd, en politieagenten Suellen en Benício staan tegenover een machtig misdaadsyndicaat.

Suellen kiest voor tactvolle oplossingen, terwijl Benício de voorkeur geeft aan bruut geweld. Een belangrijke drijfveer voor het verloop van het verhaal is dat Benício ondertussen op zoek is naar de dader die zijn partner heeft vermoord.

Grimmig


Er wordt een grimmig beeld van het Braziliaans-Paraguayaanse grensgebied geschetst in deze rauwe en aangrijpende serie. Kijk de serie hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen