Alle personages op prachtige poster 'American Horror Story'

Alle personages op prachtige poster AHS

Check jij ook in?

Jim Pedd, 24 september 2015 14:25

In de aanloop naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van anthologieserie American Horror Story Hotel, is een prachtige poster vrijgegeven die iedere bezoeker van Hotel Cortez laat zien. Terugkerende castleden dit seizoen zijn onder meer Evan Peters, Sarah Paulson, Denis O'Hare, Lily Rabe, Kathy Bates, Emma Roberts, Angela Bassett, Chloë Sevigny, Finn Wittrock, Wes Bentley, Mare Winningham en Matt Bomer, maar er zijn ook nieuwe castleden: Lady Gaga, Cheyenne Jackson en Max Greenfield.
Dit seizoen zal verbonden zijn met het eerste van de reeks, wat inhoudt dat het Murder House uit dat seizoen terugkeert. Het moet duisterder zijn dan wat we tot nu toe gezien hebben van de franchise. De première draagt de titel Checking In en is geschreven door Ryan Murphy en Brad Falchuk.

Detective en familieman John Lowe onderzoekt een reeks gruwelijke moorden in Los Angeles. Een mysterieuze tip brengt hem naar het enigmatische Hotel Cortez luidt de synopsis van de première. Hieronder de poster.Lees meer over: American horror story, hotel, ryan murphy, brad falchuck, evan peters, sarah paulson, denis ohare, lady gaga

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws