search

Ons nieuws van donderdag 24 september 2015

Hoofdrolspelers 'Flikken Rotterdam' per ongeluk onthuld
Series / Nieuws

Hoofdrolspelers 'Flikken Rotterdam' per ongeluk onthuld

Cees Geel, Huub Stapel en Mark van Eeuwen spelen de mannelijke hoofdrollen.

Dankzij een klein foutje is in elk geval een deel van de cast van Flikken Maastricht spin-off Flikken Rotterdam onthuld. Donderdagmiddag verschenen er foto's die lieten zien hoe drie mannen met twee vrouwen tussen hen in poseerden voor foto's. Die leken wel heel erg op castfoto's en dat het dat zijn, kunnen we bevestigen.

De drie mannelijke hoofdrolspelers zijn in elk geval Cees Geel, Huub Stapel en Mark van Eeuwen. Dit werd bevestigd door Huub Stapel, die aan het AD (dat met het nieuws kwam) vertelde dat het een beetje dom was "om voor een gebouw te filmen waar medewerkers fotograferend voor het raam staan. Daar is niet goed over nagedacht, vooral niet door de producent."

Wie de vrouwen zijn op de foto's is niet zeker. Het AD speculeert dat de vrouw met het donkere haar op de foto actrice Maryam Hassouni is en dat de blonde dame luistert naar de naam Sophie van Winden. Zeker is dat het de castleden zijn en dat zij maandag definitief onthuld worden. "Dat wordt volgens plan pas na het weekeind bekendgemaakt," liet een woordvoerder van AVROTROS weten aan het AD.

De opnames van de spin-off gaan eerder al van start: gemeente Rotterdam liet weten dat dit zondag al het geval is.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt superschurk Negan naar 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Komt superschurk Negan naar 'The Walking Dead'?

Een casting call suggereert van wel.

Het lijkt erop dat AMC-serie The Walking Dead voor het eerst sinds The Governer uit de serie verdween, een nieuwe superschurk zoekt. Een recente casting call lijkt bijzonder veel op een van de meest gruwelijke tegenstanders van Rick Grimes (Andrew Lincoln), Negan.

[Orin] 30-mid 40. Een fysiek imposante, charismatische, brute, slimme, harde, angstaanjagende, hilarische, ongepaste, vreemd vriendelijke, grappige sociopaat, die zowel leider van mannen is, als moordenaar van mensen. Hij heeft zowel praktische als emotionele intelligentie, is een briljant strateeg, is puur, gevaarlijk, moordlustig, maar vaak vriendelijk en opgewekt, heeft zowel discipline, als een code. En hij is opvliegend, op een manier die mensen wegvaagt. Hij heeft een uitzonderlijk sterke persoonlijkheid.

De naam Orin zou zomaar een schuilnaam kunnen zijn voor Negan, de leider van de Saviors. Die bende zou in het zesde seizoen van de show een grote rol spelen. Een extra bevestiging daarvan is recent bericht van showrunner Scott Gimple dat Negan een rol zou gaan spelen in de serie.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle personages op prachtige poster 'American Horror Story'
Series / Posters

Alle personages op prachtige poster 'American Horror Story'

Check jij ook in?

In de aanloop naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van anthologieserie American Horror Story Hotel, is een prachtige poster vrijgegeven die iedere bezoeker van Hotel Cortez laat zien. Terugkerende castleden dit seizoen zijn onder meer Evan Peters, Sarah Paulson, Denis O'Hare, Lily Rabe, Kathy Bates, Emma Roberts, Angela Bassett, Chloë Sevigny, Finn Wittrock, Wes Bentley, Mare Winningham en Matt Bomer, maar er zijn ook nieuwe castleden: Lady Gaga, Cheyenne Jackson en Max Greenfield.

Dit seizoen zal verbonden zijn met het eerste van de reeks, wat inhoudt dat het Murder House uit dat seizoen terugkeert. Het moet duisterder zijn dan wat we tot nu toe gezien hebben van de franchise. De première draagt de titel Checking In en is geschreven door Ryan Murphy en Brad Falchuk.

Detective en familieman John Lowe onderzoekt een reeks gruwelijke moorden in Los Angeles. Een mysterieuze tip brengt hem naar het enigmatische Hotel Cortez luidt de synopsis van de première. Hieronder de poster.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo & synopsis 'South Park' afl 2
Series / Trailer

Promo & synopsis 'South Park' afl 2

De grens van de VS gaat helemaal open.



Er is niet alleen een gloednieuwe promo, maar ook een synopsis vrijgegeven voor de nieuwe aflevering van Comedy Centrals South Park. De aflevering draait ditmaal om thema's als immigratie en zal hoogstwaarschijnlijk op de één of andere manier refereren naar Republikeins presidentskandidaat Donald Trump. Hieronder de synopsis en hierboven de promo.

De jongens bevinden zich ten zuiden van de grens, in een gloednieuwe aflevering, die woensdag 23 september zijn première beleeft.

De Amerikaanse regering heeft besloten om iedereen die dat wil de grens over te laten steken. De jongens weten het niet meer, nu er steeds meer illegale immigranten in de klas zitten. Mr. Garrison wil daarom een muur bouwen, om hen allemaal buiten te houden.


De aflevering, Where My Country Gone, gaat vanavond in première in de VS.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Jack Ryan' krijgt tv-serie
Series / Nieuws

'Jack Ryan' krijgt tv-serie

De franchise van Tom Clancy komt naar het kleine scherm.

Deadline stelt dat er binnenkort een tv-serie komt rond Jack Ryan, het populaire personage van Tom Clancy. De serie wordt gemaakt door Lost-showrunner Carlton Cuse en scenarist Graham Roland. Er zou veel interesse zijn in het project en naar het schijnt zijn er meerdere zenders die een bod hebben uitgebracht.

In de boeken was Ryan ooit militair, maar moest hij met pensioen toen hij een helikoptercrash meemaakte. Hij werd vervolgens investeerder, maar daarna ging hij aan de slag voor de Amerikaanse Naval Academy, om zich vervolgens bij de CIA te voegen. Niet alleen werd hij in de boeken uiteindelijk Deputy Director, maar ook President van de Verenigde Staten.

De filmfranchise rond het personage deed het best goed. Er zijn vier acteurs die de rol hebben gespeeld: Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck en recent nog Chris Pine. Er verschenen in totaal vijf films met deze acteurs, beginnend met The Hunt for Red October in 1990 en in 2013 nog Jack Ryan: Shadow Recruit. Gezamenlijk haalden de films zo'n 1 miljard dollar op wereldwijd.

Nu zou daar dus een serie aan toegevoegd worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo 'Z Nation': Cats vs. Zombies!
Series / Featured

Promo 'Z Nation': Cats vs. Zombies!

De zombieserie van Syfy.



Hieronder een zeer vermakelijke promo voor de zombieserie Z Nation van de zender Syfy. In plaats van dat we beelden uit de serie krijgen voorgeschoteld, is er een grappige video gemaakt waarin katten het opnemen tegen de zombies. De serie startte onlangs met het tweede seizoen.

In Z Nation is Amerika drie jaar eerder slachtoffer geworden van een zombievirus. Een groep mensen moet de enige overlevende overbrengen van New York naar Californië, waar het laatste functionerende virale laboratorium op zijn bloed wacht. Hoewel zijn antistoffen de allerlaatste hoop zijn voor een geneesmiddel, draagt hij een duister en levensgevaarlijk geheim met zich mee.

Met rollen voor Kellita Smith, DJ Qualls en Michael Welch telde het eerste seizoen dertien afleveringen. Het tweede seizoen heeft er zelfs vijftien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.