search
Vergeten 'Friends' ster: de memorabele bijrol van Winona Ryder in de spotlight
Series / Nieuws

Vergeten 'Friends' ster: de memorabele bijrol van Winona Ryder in de spotlight

Friends-superfans opgelet: een flashback naar het vergeten personage van Winona Ryder.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Friends is vooral iconisch door de zes vrienden die het hart van de serie zijn. Toch zijn er een paar terugkerende personages of gaststerren die ook hun stempel op de serie hebben gedrukt. En een groot gedeelte van de fans is deze personages compleet vergeten.

De zes vrienden stonden 10 seizoenen lang centraal in de geliefde sitcom. Ze zorgden voor de grappigste, meest hartverscheurende en de meest lieve momenten. Elke week gaven ze weer een beetje kleur aan het leven.

Hele sterke gaststerren


Er zijn heel wat beroemdheden die ook een rol hadden in Friends, maar die iedereen helemaal vergeten is. Natuurlijk is niemand Gunther, Emily, Susan of zelfs Pete vergeten, maar dat is niet te zeggen over het personage van Winona Ryder.

Winona Ryder stal in seizoen 7, aflevering 20: The One With Rachel’s Big Kiss de show als Melissa Warburton. Zij studeerde vroeger met Rachel en de twee hadden een intiem moment op een dronken avond. Melissa claimt hier helemaal geen herinnering aan te hebben.

Rachels zoen met Melissa


In een poging aan Phoebe te bewijzen dat ze niet ‘vanille’ is, kust Rachel haar oude vriendin. In een plottwist die niemand aan zag komen, bekent Melissa ineens haar liefde voor Rachel.



Ryder was geweldig als de ietwat verwende Melissa. Hoewel haar personage wat onaangenaam was, kreeg de actrice het voor elkaar om het middelpunt van de aflevering te worden.

Te streamen op HBO Max


Friends is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen