search
Hoofdrolspelers 'Flikken Rotterdam' per ongeluk onthuld
Series / Nieuws

Hoofdrolspelers 'Flikken Rotterdam' per ongeluk onthuld

Cees Geel, Huub Stapel en Mark van Eeuwen spelen de mannelijke hoofdrollen.

Dankzij een klein foutje is in elk geval een deel van de cast van Flikken Maastricht spin-off Flikken Rotterdam onthuld. Donderdagmiddag verschenen er foto's die lieten zien hoe drie mannen met twee vrouwen tussen hen in poseerden voor foto's. Die leken wel heel erg op castfoto's en dat het dat zijn, kunnen we bevestigen.


De drie mannelijke hoofdrolspelers zijn in elk geval Cees Geel, Huub Stapel en Mark van Eeuwen. Dit werd bevestigd door Huub Stapel, die aan het AD (dat met het nieuws kwam) vertelde dat het een beetje dom was "om voor een gebouw te filmen waar medewerkers fotograferend voor het raam staan. Daar is niet goed over nagedacht, vooral niet door de producent."

Wie de vrouwen zijn op de foto's is niet zeker. Het AD speculeert dat de vrouw met het donkere haar op de foto actrice Maryam Hassouni is en dat de blonde dame luistert naar de naam Sophie van Winden. Zeker is dat het de castleden zijn en dat zij maandag definitief onthuld worden. "Dat wordt volgens plan pas na het weekeind bekendgemaakt," liet een woordvoerder van AVROTROS weten aan het AD.

De opnames van de spin-off gaan eerder al van start: gemeente Rotterdam liet weten dat dit zondag al het geval is.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen