search
Disney+ komt in december met 9 nieuwe series en vele afleveringen

Disney+ komt in december met 9 nieuwe series en vele afleveringen

Het wordt een volle maand op Disney+ met veel animatie, muziek en natuurlijk kerst!

Glenn Walsh
Disney+ zet in december weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.American Dad! (seizoen 19 - aflevering 17-22)Verschijnt op: Woensdag 6, 13, 20 december
Genre: Animatie / Komedie
Kijk op: Disney+

Synopsis: Deze animatieserie gaat over Stan Smith, een CIA-agent in Langley Falls, in Virginia, met als voornaamste levensdoel het bewaken van de nationale veiligheid. Zijn gezin, een pratende goudvis en een buitenaards wezen dat hij heeft gered uit Area 51, houden Stan bezig terwijl hij probeert terroristische activiteiten in de VS te voorkomen.

The Santa Clauses (seizoen 2 - aflevering 6)Verschijnt op: Woensdag 6 december
Genre: Komedie / Drama / Familie
Kijk op: Disney+

Synopsis: Scott Calvin is bijna 30 jaar lang kerstman geweest, ofwel Santa Claus. Maar nu begint de magie zo langzamerhand te vervagen. Scott krijgt het steeds moeilijker met zijn veeleisende taak, maar dan ontdekt hij iets wat hem aan het denken zet over zijn rollen als Santa en als vader.


Percy Jackson and the Olympians (seizoen 1 - aflevering 1-3)Verschijnt op: Woensdag 20, 27 december
Genre: Actie / Avontuur / Familie
Kijk op: Disney+

Synopsis: De halfgod Percy Jackson trekt door Amerika en probeert een oorlog tussen de Olympische goden te voorkomen.

Overige series nieuw op Disney+Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

5 december: Isabel Preysler: Mi Navidad (seizoen 1) - Familie - Voor Isabel Preysler en haar gezin is Kerstmis een bijzondere tijd. Voor deze gelegenheid opent ze de deuren van haar huis en toont ze alle voorbereidingen tot in detail.

6, 13, 20 december: A Murder at the End of the World (seizoen 1 - aflevering 5-7) - Drama / Mysterie / Thriller - De amateurspeurneus van Generatie Z en slimme hacker Darby Hart is uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst op een afgelegen locatie. Wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden gebruiken om te bewijzen dat het moord was, voordat de moordenaar nog een keer toeslaat.

6 december: Soundtrack #2 (seizoen 2) - Drama / Muziek / Romantiek - Suho en Hyeonseo, die zes jaar verkering hadden, ontmoeten elkaar weer als een jonge rijke CEO en een pianolerares. K werkt met Suho samen aan een project en nodigt Hyeonseo uit om mee te doen. Suho en Hyeonseo beginnen aan een hobbelige romantische reis vol wendingen. Herhaalt de geschiedenis zich?

20 december: BTS Monuments: Beyond the Star (seizoen 1) - Documentaire / Muziek - Deze docuserie draait om de opkomst van de Zuid-Koreaanse boyband BTS.

22 december: What If…? (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - The Watcher vervolgt de reis als onze gids door het onmetelijke multiversum en introduceert gloednieuwe en bekende gezichten in het Marvel Cinematic Universe.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.

Aanbevolen artikelen