search
Netflix komt deze week met 11 nieuwe afleveringen waaronder het nieuwe 'Squid Game: The Challenge'

Netflix komt deze week met 11 nieuwe afleveringen waaronder het nieuwe 'Squid Game: The Challenge'

Het wordt deze week een spectaculaire, en vooral internationale, week op Netflix.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.Squid Game: The Challenge (seizoen 1)Verschijnt op: Woensdag 22 november
Genre: Spelprogramma / Reality-TV
Kijk op: Netflix

Synopsis: 456 echte spelers worden ondergedompeld in de wereld van 'Squid Game' en stellen hun vaardigheden en karakter op de proef voor een bedrag van maar liefst 4,56 miljoen dollar.

Virgin River (seizoen 5 - aflevering 11-12)Verschijnt op: Donderdag 30 november
Genre: Drama / Romantiek
Kijk op: Netflix

Synopsis: Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

The Rookie (seizoen 1)Verschijnt op: Vrijdag 1 december
Genre: Actie / Misdaad / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Na een ingrijpend incident jaagt een 45-jarige man zijn droom na om politieagent te worden. Nu moet hij aan zichzelf en zijn superieuren van de LAPD bewijzen dat hij het aankan.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

27 november: Go, Dog. Go! (seizoen 4) - Animatie / Familie - De handige en vindingrijke pup Pluck zoekt het avontuur op met haar beste vriend Roef. Ondertussen lost ze problemen op en helpt ze de inwoners van Woefburg.

28 november: Love Like a K-Drama (seizoen 4) - Spelprogramma / Reality-TV / Romantiek - Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?

28 november: Onmyoji (seizoen 1) - Animatie / Actie / Drama - In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.

29 november: Bad Surgeon: Love Under the Knife (seizoen 1) - Documentaire / Misdaad / Geschiedenis - Dr. Paolo Macchiarini is wereldberoemd vanwege zijn revolutionaire luchtpijptransplantaties met stamcellen. Er is echter één probleem: zijn patiënten blijven sterven.

30 november: Cristo y Rey (seizoen 1 - aflevering 4) - Biografie / Drama - In het Spanje van de jaren 80 vielen tv- en filmster Bárbara Rey en circuspersoonlijkheid Ángel Cristo voor elkaar. Dit is het verhaal van hun tumultueuze relatie.

30 november: Obliterated (seizoen 1) - Actie / Komedie / Drama - Een team van speciale troepen verijdelt een complot in Sin City en bouwt een feestje. Maar als de ware dreiging opduikt, moeten ze snel nuchter worden om Las Vegas te redden.

1 december: Sweet Home (seizoen 2) - Drama / Fantasy / Horror - Terwijl mensen in woeste monsters veranderen en terreur zaaien, vechten een gekwelde tiener en zijn buren voor hun leven — en om hun menselijkheid te behouden.

2 december: Welcome to Samdal-ri (seizoen 1) - Romantiek - Een fotografe valt uit de gratie en keert terug naar haar geboorteplaats. Daar komt ze haar jeugdvriend tegen en wordt hun liefde opnieuw aangewakkerd.

2 & 3 december: Castaway Diva (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Komedie / Drama / Muziek - Na vijftien jaar op een onbewoond eiland keert een aspirant-zangeres terug in de maatschappij, en ze doet er alles aan om haar droom te verwezenlijken: een diva worden.

Aanbevolen artikelen