search
'The Big Bang Theory' is 4 jaar later nog altijd een enorme goudmijn voor de acteurs

'The Big Bang Theory' is 4 jaar later nog altijd een enorme goudmijn voor de acteurs

Castleden 'The Big Bang Theory' verdienen nog altijd flink aan serie die al drie jaar geleden is gestopt

Bas de Kramer
De serie The Big Bang Theory werd voor het laatst uitgezonden in 2019. De serie heeft de hoofdrolspelers destijds natuurlijk een fortuin opgeleverd. Bijzonder is dat zij jaren na dato nog altijd flink aan de serie verdienen.

Jim Parsons werd in 2017 al uitgeroepen tot de best verdienende mannelijke tv-acteur en Kaley Cuoco vertelde ooit aan Variety hoe het was om zoveel geld te verdienen: "We keken elkaar na de salarisonderhandeling destijds aan en we hadden zoiets van: wat is er net in vredesnaam gebeurd?".

Een zegen


Cuoco gaf aan dat het een zegen was die haar in staat stelde voor veel dingen in haar leven en haar gezin te zorgen en dat ze daar voor altijd dankbaar voor zou zijn.

Ook vandaag de dag wordt er nog flink verdiend aan de serie. Vooral de hoofdrolspelers: Kaley Cuoco, Johnny Galecki en Jim Parsons pakken nog altijd flinke kluiten mee. Cuoco, Galecki en Parsons bezitten naar verluidt 1% van de totale inkomsten van de serie die natuurlijk nog over de hele wereld wordt herhaald.

Berekening


Uit een berekening is gebleken dat de serie ongeveer nog $ 1 miljard per jaar oplevert. Per acteur dus nog steeds een achteraf bate van circa $ 10 miljoen per jaar!

Bekijk op instagram


Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.Aanbevolen artikelen