search
Jim Parsons geneerde zich flink maar gaf toch billenkoek aan zijn 'The Big Bang Theory'-tegenspeelster

Jim Parsons geneerde zich flink maar gaf toch billenkoek aan zijn 'The Big Bang Theory'-tegenspeelster

Jim Parsons over de moeilijkste scène die hij moest spelen in 'The Big Bang Theory'

Bas de Kramer
The Big Bang Theory zat natuurlijk vol met hilarische scènes. De chemie tussen de castleden spatte van het scherm af en de serie is dan ook nog altijd buitengewoon geliefd. Eén van de scènes was wel heel hilarisch en Jim Parsons heeft aangegeven dat dit de moeilijkste scène was die hij heeft moeten opnemen.

Het gaat om de scène waarin Sheldon in de 10e aflevering van het zesde seizoen The Fish Guts Displacement straf geeft aan zijn vriendin Amy Fowler, gespeeld door Mayim Bialik door haar billenkoek te geven. Sheldon legt Amy over zijn knie en geeft haar een tik op haar achterwerk, tot groot plezier van laatstgenoemde.

Billenkoek


Jim Parsons vond de Billenkoekscène zeer moeilijk. Voor zijn personage was dit natuurlijk een serieuze kwestie maar Parsons kon tijdens de opnames door zijn lachen niet inhouden."Dit was één van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten doen omdat ik het enorm grappig vond.".

"We moesten keer op keer opnieuw opnemen omdat ik maar bleef lachen, wat voor mij vrij zeldzaam is."

Buiten beeld


Hoewel het script van de aflevering een billenkoekscène bevatte die buiten beeld zou plaatsvinden waarbij de kijkers alleen de suggestie en de geluiden zouden horen, werd op het laatste moment besloten dat de billenkoek op camera zou worden vastgelegd.Parsons hierover: "Dat vond ik prima, ik heb er geen moeite mee om iemand een tik te geven. Maar ik kan je niet vertellen hoe moeilijk het was, als je de hele week geconcentreerd bent op het maken van geluid, het is als het doen van een hoorspel. En toen ineens dit."Aanbevolen artikelen