search
'The Last of Us'-maker hint naar connectie seizoen 2 en video game

'The Last of Us'-maker hint naar connectie seizoen 2 en video game

Volgens maker Neil Druckmann zal seizoen 2 van The Last of Us een speciale connectie hebben met de game.

Adriënne Koolen
Het apocalypsverhaal van The Last of Us is gebaseerd op de gelijknamige game van Naughty Dog. Seizoen 1 heeft de lat hoog gelegd, maar seizoen 2 zal een speciale connectie laten zien tussen serie en game, aldus maker Neil Druckmann.

De pre-productie van seizoen 2 van The Last of US is in volle gang en dat betekent dat Ellie en Joel langzaam maar zeker terugkeren naar het kleine scherm.

Een speciale connectie


Het idee is dat er "minstens één element van een cut-level is gepland voor de serie". Druckmann waarschuwt fans echter wel meteen, aangezien het filmen nog niet begonnen is. Totdat de beelden vastliggen, kan er nog van alles veranderen. Lees hieronder zijn citaat:

"The Lost Levels zijn gericht op het geven van een voorproefje van de originele ontwikkeling van The Last of Us Part II en het verdiepen van de waardering van fans voor het creatieve werk."

Wat zijn de Lost Levels?


De Lost Levels zijn extra niveaus uit The Last of Us: Part II die nog niet zijn uitgebracht. Naughty Dog heeft onlangs laten weten dat deze levels onderdeel zullen zijn van de geremasterde versie.Seizoen 2 wordt dus aangepast om bij het medium te passen, oftewel: het bronmateriaal van de game wordt aangepast om een sterk seizoen neer te zetten. Het zal dus heel interessant zijn om te zien hoeveel verschil er werkelijk zal zijn met de game.

Te streamen op Max


stream The Last of Us op HBO Max.Aanbevolen artikelen