search
Nieuw seizoen van bikkelharde serie 'Gangs of London' krijgt 3 nieuwe krachten
Series / Nieuws

Nieuw seizoen van bikkelharde serie 'Gangs of London' krijgt 3 nieuwe krachten

De bikkelharde actieserie voegt voor het nieuwe seizoen sterke namen toe aan de bezetting.

Gangs of London is gebaseerd op een populaire game uit 2006 en is inmiddels toe aan het derde seizoen. Deadline bericht over de uitbreiding van de cast.

Het centrale mysterie is de moord op Finn Wallace (Colm Meaney) die maar liefst 20 jaar lang de scepter zwaaide in de Londense onderwereld. Zijn impulsieve zoon Sean (Joe Cole) volgt zijn vader op, maar niet iedereen is hier even blij mee.

Benderivaliteit


Andrew Koji (Warrior), T'Nia Miller (The Fall of the House of Usher) en Richard Dormer (Game of Thrones) spelen personages die toetreden tot de meedogenloze wereld waarin benderivaliteiten hoogtij vieren.

Temidden van Wallace's criminele organisatie, de Albanese maffia en Pakistaanse drug kartels zal het raadsel van Wallace's dood zich verder ontvouwen.

Stuk voor stuk aangepakt


Koji speelt een huurmoordenaar die een belangrijke connectie heeft met de moord uit het verhaal. Richard Dormer neemt de rol van Cornelius Quinn voor zijn rekening, een gezicht uit het verleden dat bestaande rivaliteiten weet aan te wakkeren. Miller is te zien als de nieuwe burgermeester van Londen, die niet zal rusten voordat ze de bendes stuk voor stuk heeft aangepakt.Gangs of London is momenteel niet in Nederland te streamen. Je kunt de dvd hier aanschaffen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen