search
'WandaVision' verwijderde scène: Nieuwe inzichten in Ralph Bohner mysterie?
Series / Nieuws

'WandaVision' verwijderde scène: Nieuwe inzichten in Ralph Bohner mysterie?

Beantwoorden nieuwe beelden van WandaVision een belangrijke vraag over mysterieus personage?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is misschien een beetje moeilijk te geloven, maar WandaVision was de eerste MCU-serie die op Disney+ te streamen was. Dit bleek een goede keuze, want het is één van de best ontvangen series van Marvel. Er is alleen één klein detail dat fans frustreert.

In aflevering 5 verscheen Evan Peters als de broer van Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en iedereen ging ervan uit dat Peters dezelfde Quicksilver speelde als in de X-Men-films. Niets bleek minder waar in de laatste aflevering.

De laatste onthulling


Uiteindelijk werd onthuld dat Peters eigenlijk een man genaamd Ralph Bohner speelde die werd gemanipuleerd door Agatha Harkness (Karhryn Hahn). Er zijn heel wat theorieën hierover bedacht en twee verwijderde scènes zouden deze theorie kunnen bevestigen.

Jimmy Woo (Randall Park) vertelt namelijk tegen Monica Rambeau (Teyonah Parris) dat een getuige die eigenlijk onder zijn bescherming valt, is vermist. De identiteit van deze getuige is echter nooit meer onthuld. Er gaan nu dus geruchten de ronde dat Peters deze getuige speelde.

Hoe zit het allemaal precies?


In de verwijderde scène is Woo te zien die zich bekommert om de nasleep van Wanda’s greep op Westview. Dan is Peters te zien die naar de enkelmonitor sluipt en hiermee begint te rommelen. Dit zou de theorie kunnen bevestigen, wat ook weer betekent dat Ralph Bohner helemaal niet zijn echte naam is.



Dat mysterie is dus opgelost, maar toch blijft er een vraag hangen. Wie is Ralph Bohner werkelijk?

Te streamen op Disney+


Stream WandaVision op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen