search
Verwijzingen naar "de beste Marvel-serie" bewijzen de liefde voor die serie
Series / Nieuws

Verwijzingen naar "de beste Marvel-serie" bewijzen de liefde voor die serie

WandaVision treedt buiten de grenzen van Marvel en bewijst hiermee de beste serie van het moment te zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hele wereld is opeens geobsedeerd door WandaVision, niet alleen fans, maar ook andere series. De Marvel-referenties zijn overal te vinden en bewijzen de grote impact van de serie.

In de Valentijnsdagspecial A Very Problematic Valentine’s Day van Harley Quinn zat een grappige knipoog naar WandaVision. Brett Goldstein zegt een parodie op WandaVision: "Wat als verdriet, zo niet liefde volhoudt?".

nog meer verwijzingen


In de Halloween-aflevering van Abbot Elementary trekt Melissa Schimmenti een Scarlet Witch kostuum aan en de conciërge Meneer Johnson draagt een kostuum dat verwijst naar Vision.

De beste verwijzing komt uit de nieuwe The Boys spinoff Gen V. Deze serie is zeker niet onbekend met helden en heeft blijkbaar voor wat inspiratie gekeken.

De verwijzing in Gen V


Al in de eerste aflevering zit een duidelijke verwijzing naar WandaVision wanneer Justine zegt dat een streamingserie een "meditatie over verdriet is, verteld in 70 jaar sitcoms". Deze zin is duidelijk een verwijzing naar WandaVision, die speelt met verschillende sitcom-tijdperken.

Bekijk hieronder een achter de schermen video en stream WandaVision op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen