search
'The Great' Seizoen 4 geannuleerd: dit verhaal blijft onopgelost
Series / Nieuws

'The Great' Seizoen 4 geannuleerd: dit verhaal blijft onopgelost

Seizoen 4 van The Great had geweldig kunnen zijn, mar helaas moeten we nu zelf het einde bedenken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is nooit een fijn moment als een serie wordt gecanceld en al helemaal niet als de serie hier niet op voorbereid was. Het resultaat is dan veel onbeantwoorde vragen en verhalen die nog helemaal niet af zijn. Dit is precies wat er gebeurde met The Great.

The Great vertelt het verhaal van Catharina de Grote van Rusland op een deels fictieve manier. De scherpe satire wordt gecombineerd met veel drama om fans op het puntje van hun stoel te houden.

Het cancelen van de serie


Na drie seizoenen werd de hitserie The Great geannuleerd, ondanks de positieve reacties van zowel kijkers als critici. De serie had dit niet verwacht en hierdoor bleven er maar liefst 8 verhalen onopgelost.

Het grootste verhaal dat onopgelost bleef was dat van Hugo en Agnes. Hugo is de verbannen monarch van Zweden en samen met Agnes probeerde hij Peter te overtuigen om het land voor hen binnen te vallen. Door de abrupte dood van Peter kon dit plan echter niet doorgaan.

Een nieuw plan


De twee besloten om zich bij Georgina aan te sluiten om Catherina van de troon te stoten, maar helaas voor hen mislukte ook dat plan. De kans is klein dat Hugo en Agnes hun plannen opgeven en zich erbij neerleggen dat ze geen controle meer hebben over Zweden.



Helaas zullen we nooit meer te weten komen hoe ze dit verder aan gaan pakken. Ze hebben veel tegenslagen gekend, maar seizoen 4 had kunnen laten zien hoe ze zichzelf weer herpakken en opnieuw proberen. Jammer genoeg moeten we dit nu zelf bedenken.

Te streamen op Prime Video


Stream The Great op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen