search
Details over gecancelde spin-offs 'Shadow & Bone' onthuld door schrijver
Series / Nieuws

Details over gecancelde spin-offs 'Shadow & Bone' onthuld door schrijver

Het is een schrale troost voor fans, maar schrijver Christina Strain heeft details bekend gemaakt over de gecancelde spin-off 'Six of Crows'.

Tot de grote teleurstelling van fans maakte Netflix een tijdje geleden bekend dat de fantasyserie Shadow and Bone geen nieuw seizoen krijgt. Behalve een nieuw seizoen van de serie stond er eigenlijk ook een spin-off op de planning, die nu ook niet meer doorgaat.

Shadow and Bone-schrijver Christina Strain heeft nu de details over het plot van de Six of Crows-spin-off onthuld. De spin-off, die net als de originele serie gebaseerd is op de boeken van Leigh Bardugo, was namelijk al geschreven.

Controverse


Shadow and Bone werd na twee seizoenen geannuleerd, voordat de serie met een verfilming van het derde boek Ruin and Rising compleet kon worden gemaakt. De spin-off Six of Crows zou gaan over het gelijknamige boek van Bardugo en het boek Crooked Kingdom.

In de serie zou het verhaal van de Crows uit Shadow and Bone worden voortgezet. De annulering kon rekenen op veel controverse. Bardugo gaf aan erg teleurgesteld te zijn, en fans zijn inmiddels een campagne begonnen om de serie te redden.

Tweets


In een reeks tweets beschreef de scenarioschrijver de eerste aflevering die ze schreef. Wylan Hendricks (Jack Wolfe) stond in deze aflevering centraal. De reacties van fans op deze tweets waren erg enthousiast, dus heeft Hendricks al gezegd in de toekomst misschien nog meer te delen over de spin-offs. Bekijk alle tweets hier.



Hoewel de series niet doorgaan op Netflix, bestaat er een kleine kans dat een ander platform Shadow and Bone en Six of Crows wil overnemen. Hetzelfde gebeurde namelijk met de serie Warrior Nun. Er is dus nog hoop voor fans. Bekijk de twee seizoenen van de serie op Netflix.



more=mpjqc5uwminx]Lees ook: Het cancellen van 'Shadow and Bone' onthult een groter probleem in de fantasywereld[/more]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen